Novosti

Mauer® u Boschu

Mauer® isporucuje master sistem Boschu u Moskvi Potpuno nova poslovna zgrada kompanje Bosch u Moskvi, Rusija, zakljucavace se pomocu master sistema proizvedenog u Mauer® Locking Systems. Ovaj sistem ima preko 1.000 cilindera modela “Family” , koji su inace idealni zaobjekte kao sto je ovaj. Mauer® Locking Systems ima ogromno iskustvo u kreiranju i izradi master sistema sirom Evrope i sveta. Ovo je samo jedan, a do sada smo izgradili i servisiramo preko 14.000 vrhunskih master sistema!

Pročitaj

Cilindar Crypto

Cilindar Crypto dobio SKG *** sertifikat Novi profil cilindra proizveden u Mauer® Locking Systems – Crypto, dobio je SKG *** sertifikat u renomiranoj holandskoj laboratoriju. Testovi su bili uspešni, i sada cilindar pokriva najviše sigurnosne evropske standarde. Crypto je visoko sigurnosni cilindar sa mogucnoscu više od 62 milijarde razlicitih kombinacija kljuceva i patentiran kao family profil. Veoma je pogodan za velike i složene master sisteme. Čestitke kompaniji, kao i svim klijentima za ovaj uspjeh!

Pročitaj

ELLCAM 2.0 u Arubi

Oko 200 komada ELLCAM 2.0 bice isporuceno Mega kompleksu “Super hrana” u Arubi. Mauer® Locking Systems je izabran za ugradnju 200 elektronskih brava Ellcam druge generacije (sa posebnim kablom i softverom za pristup citanja i kontrole programiranja brave, sa i bez kartice, sa mogucnoscu programiranja Vremenskog preciznog podesavanja – time control software). Super food plaza je lanac prodavnica u Arubi koji ce se graditi prema načelima najvise energetske efikasnosti. Zato se nas Ellcam savrseno uklapa u ovaj kocept jer nudi vise od 15000 radnih ciklusa sa jednim setom baterija.

Pročitaj

Medicinski institut Kaiser Franz Josef u Beču

Više od 2 200 elektronskih brava ELLECAM instalirani su u medicinskom institutu KAISER FRANZ JOSEF u Beču. Ugradnja više od 2 200 elektronskih brava ELLCAM u socijalno-medicinskom centru Kaiser Franz Josef je došao do kraja. Za potrebe ustanove za Ellcam sa Mifare karticom i Ellcam sa tastaturom se ispostavilo da je najbolje rešenje, a obe brave su izabrane za ovaj posao. Još više, naš proizvod je definisan kao najbolji proizvod u svojoj klasi od strane Unije bolnica menadžera u Austriji!

Pročitaj